tiistai 23. helmikuuta 2010

testing - testing

Yhteyksissä piisaa. Nyt testailen bloggausta uudesta lelusta eli kapulasta tai handystä niinkuin täällä päin sanotaan. Toistaiseksi toimii. Hieman vielä ihmetyttää alkukankeudet nettiyhteyden muodostamisessa ja sisäinen pessimisti ei jaksa uskoa että kaikki on asennettu oikein. Kuun lopussa selviää onko laskussa tosiaan flat rate vaan löytyykö lisäekstrasäännönpoikkeuksia.  Muutenkin tuntuu että älykkään puhelimen ostossa pitäisi olla joku älykkyysosamäärärajoite. Tai ainakin varoitus käytöstä alhaisen verensokerin aikana. Mikä ihme esimerkiksi on WAP Jamba? Ja miten tällä vaihdetaan riviä? On mullakin ongelmat. Jos opaskoira on kuulolla, tarjoan kaljat 'hands-on' -kurssista.

2 kommenttia:

peeveli kirjoitti...

Wap Jamba on sellainen fancy palvelu, jolla saa kauheen kivoja CrazyFrog soittareita ja muuta sälää kapulaan. Maksua vastaan tietty. Tarkoitettu niille, jotka eivät osaa siirtää omia mp3:ia puhelimeen. Minkäslainen luuri tuli hommattua? Voiko sillä soittaa? Ja onko se punainen? ;)

I kirjoitti...

Tietty se on punainen ;) Kiitos tiedosta, muistelinkin jotain vastaavaa nähneeni. Todellakin, laskua odotellaan, olen ihan varma että olen kuitenkin valinnut jotain väärin.
Voihan kapula., sillä puhelimella ei tietenkään voi soittaa :) Oikeasti, ulkomaille kun yritän soittaa niin siihen tulee joku esto: "Number barred". Mulla ei vielä toistaiseksi ole ollut riittävästi aikaa (tai kärsivällisyyttä - vrt. O:n neronleimaus kalareissulla) löytää mistä saan sen eston veks. Myöskään operaattorin palvelunumero ei toimi.
Mutta tänään marssin taas kauppiaan luo (taas) selvittämään tätä asiaa.
Saksa. Mitäs läksit, sanoisi frau Maus tähän. (taas)