maanantai 15. helmikuuta 2010

Striptease-jazztanssia ja niska-selkäjumppaa

Urheiluinnostus jatkuu - ainakin urheilun suunnittelu on kovin hauskaa ja aikaavievää puuhaa. Olin jo kovin innoissani kun löysin uusille munkkilalaisille tarkoitetusta lehdestä oivallisen koosteen fitness-keskuksista, ja aioin tehdä tutustumiskierroksen lähipaikkoihin, mutta onneksi satuin juttelemaan työkaverin kanssa harrastuksista. Tokihan munkkilassakin on koulujen salit iltaisin hyötykäytössä, ja valikoimassa löytyy. Tältä sivulta pääsee ohjeisiin. Työkaveri käy pelaamassa lentopalloa ja modernissa tanssissa, sekä suunnittelee otsikon tuntia (jossa ei kuitenkaan kuulemma sitten riisuta vaatteita). Minun taas lienee pakko aloittaa ainakin jompikumpi otsikon lajeista, näyttöpäätetyö ei sovi vartalolle lainkaan.

Jumppasali varmasti haisee täälläkin yhtä pahalta, mutta täytyy sitä ainakin kokeilla. Lysti kun ei maksa juuri mitään. Kaupungin infosta voi käydä lunastamassa kympillä neljän kerran kortin, tai aloittaa varovaisella panostuksella; kertalippu on 2,60€. Elixiassa saa maksaa vähintään 64€ kuussa ja minimiaika taitaa olla täällä vuosi. Muitakin yksityisiä riittää, halvimmalla kuukausikortilla ei saa käyttää suihkuja, kalliimmalla pääset treenaamaan kuuluisuuksien kanssa (tai niin klubien mainokset väittävät). Joka tapauksessa, rechts ja links ja muutkin ohjeet tulee olemaan ihan yhtä vaikeita seurata.

Eiliseen bloggaukseen lisäys: tämän linkin mukaan munkkilasta löytyy höylättyjä latuja. :) Pienestä sitä voi tulla iloiseksi. Ei tämä ehkä olekaan hassumpi kaupunki.

1 kommentti:

S kirjoitti...

Jos sinä menet striptease-jazztanssiin, niin silloin minä lähden tankotanssikurssill! :D