tiistai 15. maaliskuuta 2011

Laskiainen - Fasching

Puvustusta Carmina Buranaan
Kippis!
Feikkitohtori
Bling-bling -RA
Alkoi tympimään tämä jatkuva muka-kiire, joten lätkäisempä tähän hätään pari blogitekstiä oikein kuvien kera. Elämä on nyt turbovaihteella, kun suoritan tässä kuussa (vihdoin!) saksan kurssia ja töitä kasaantuu. Sen lisäksi vietän ns. elämää, lähinnä viikonloppuisin kun olen ensin lauantai-aamupäivän toipunut viikosta.

Saksaa on kolme kertaa viikossa ilta viidestä kahdeksaan, mikä ei sinänsä työrytmiäni puoli yhdeksästä puoli kahdeksaan muuta, mutta työpäivät ovat (toisinaan) kiireisiä ja kielikurssilla puristetaan tietysti kaikki irti koko rahan edestä. Hyvä niin. Siitä myöhemmin.

Sen sijaan viime viikolla oli laskiais-iltapäivänä töistä puolivirallisesti vapaa ja kiiruhdimme Viktualienmarktille sitä taas kollegoiden kanssa juhlimaan. Fiilis oli jälleen kovin vappuisa, aurinko paistoi ja lämpöä ehkä reilu kymmenen astetta. Kuplivaa juotiin ja ihmeteltiin kanssaihmisten hauskoja karnevaaliasuja. Minä olin pukeutunut (jälleen) prinsessa Leiaksi, ja löysin väkijoukosta myös yhden päättömän wookien sekä stormtroopersin. Kaverikuvan paikka oli siinä.

Myös MH3-väki juhli karnevaalia. Leia hölkötteli yhdessä mm. bling-bling -miehen (kuvassa), unikeon, parin pellen (tai no, kaikkihan me aika pellejä ollaan..he) ja varkaan kanssa. Huomio oli jälleen kerran taattu.

Ei kommentteja: