tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pimeät kevätillat

Voi ei - nyt siellä on jo pimeää. Kyllä on kummallista kun kevätilta ei olekaan valoisa vaan aurinko kun laskee puoli yhdeksän aikaan, tulee liki samaan aikaan pimeä. Näin se käy täällä etelän maissa.

Työpäivä on taas venähtänyt jo kellon ympäri, ja joudun taas polkemaan pimeässä kotiin. Ei siinä mitään, mutta kun ei edelleenkään ole sitä lamppua pyörässä tai mukana. Voivoi! Siitä saa sakkoa jos vihreät miehet pysäyttävät. Huonommin käy jos joku kaahaa päälle, mutta onneksi on koko matka pyörätietä.

Tänään töissä oli kiintoisaa. Aamulla ensin reilun tunnin mittainen ryhmäpalaveri, jossa lähinnä kaikki pelkääväät, koska pomo kohdistaa huomionsa, toisinaan pidätellyn raivonsa, sinuun ja tekemättömiin töihisi. Iltapäivällä sitten oli yli kolmen tunnin sessio pomojen kanssa, josta täytyy sanoa että selvisin voittajana vaikka joitain erätappoita jouduinkin ottamaan. Suorapuheiseen tapaani kerroin myös mielipiteeni suoraan, ja täkäläiset tuntuvat, ainakin vielä toistaiseksi, pitävän sitä virkistävänä poikkeuksena kiertelyyn. Sain myös harvinaisia kehuja! Rasti seinään! Ilta kului erään hakemuksen tarkastamiseen. Enkä käynyt fb:ssä kuin kahdesti, lähinnä siitä syystä että aivoa on hyvä välillä tuulettaa, ja kavereista on kiva edes virtuaalisesti kuulla. Hyvä päivä siis!

Paitsi että nyt on ilta, pimeää, ja kaupat kiinni (menevät kahdeksalta) ja illalliseksi taitaa tulla nuudelia. Yammy, yammy, yammy laulaisi kummipoika :)

Kevät on täällä nyt parhaimmillaan, tuomet ja sireenit aloittavat kukinnan, lehtipuut vihertävät vienosti ja tuoksuu kevätkesälle. Tää on niin ihana paikka! Tai ehkä ei työhuone, mut siis tuolla ulkona, jonne käy tieni nyt, hei!

Ei kommentteja: