Heehehee. Taas löytyi yksi versio ruisleivästä. Ei tietenkään täysruista vaan kokolailla sekaversio, mutta aika hyvä yritys silti. Bio-leipääkin vielä.
Ensin huvituin tuosta norjalaisesta ö:stä Suomi-leivässä. Vähän samaa markkinamiesten meininkiä kuin Häagen-Dazs ja Napapijri. Hyvältä näyttää. Mutta voihan se tietysti olla Norjan Finnmarkin leipää..
4 kommenttia:
Suosittelen testaamaan Weißenburger Straßen biosupermarketin (Grüner Markt) leipätiskiltä löytyvää Roggen Puria (kuva). Se on semmoista pehmää sorttia, jossa taikina tarttuu veitseen kiinni. Rischartilta (esim. Marienplatzin S/U-Bahn tasanteelta) löytyy joku samanniminen leipä, mutta en testannut.
S, hee, täällä on taisteltu saman asian parissa. Ruisleipää kun ei ole vielä silmiin osunut. Yhdessä kaupassa oli "European Style Bread", joka oli sellaista Real-tyyppistä hyvin jyväistä leipää. Ihan ok, ja on sekin auttanut rukiin tarpeeseen.
En ole kommentoinut ikiin ja aikoihin, kun on ollut tässä vähän tätä muuta... Mutta blogia seurataan edelleen ahkerasti!
Kiitos vinkistä J, täytyypä poiketa sitä kautta joskus. Myös Lehelin torstai-torilta olen ostanut hyvää, juurikin saman näköistä ja yhtä tahmeaa ruis(seka)leipää. Se ei kun vaan parantunut vanhetessaan. Tori menee kiinni jo kovin aikaisin, tai sitten en muista siellä käydä.
Ja S, kiva kuulla! Teillä on tosiaan "vähän muuta" tapetilla, siihen nähden olet kyllä ihailtavan ahkersti blogiasi päivittänyt! Ihanan näköistä teillä siellä Kaliforniassa!
Lähetä kommentti