tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kusti kyselee

Möö. Tänään ei tullutkaan sunnuntaihesaria. Pettymysten pettymys!

Postiluukussa oli sen sijaan vain kirje paikaliselta eläkekassalta, ja kuoressa oli jälleen osoitteen vieressä pieni kysymysmerkki. Eikö olekaan selvää että asun täällä vaikka nimikyltti on viimein kaiverrettu sekä summeriin, postilaatikkoon että ovikelloon? Osoitteessa ei muuten täällä ole mitään huoneistonumeroa, joten posti kulkee ainoastaan vain kadunnumeron ja postilaatikoiden perusteella, jotka ei ainakaan meidän talossa ole missään kerros- tai muussakaan järjestyksessä. Vai liittyyköhän tämä Kreisvervaltnungreferatista bumerangina tulleeseen osoitteenmuutokseen, johon en ole vielä ehtinyt vastata.. Vai mitähän se Kusti kyselee?

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Kyllä saksa on hieno kieli, kun katsoo tuota linkkiä! Tuon sanan jos sanoo aamuneljältä muutaman Weissenin jälkeen niin on aivan päällikkö.

I kirjoitti...

Kyllä. Ja tämä on se ensimmäinen paikka, johon ulkomaalaisen tulee viipymättä suunnistaa. Kun pitää saada Kreisverwaltnungszeugnis. Jepjep. Tervetuloa Saksaan!

Tai en tiedä onko "kansaneläkelaitoksen maahanmuuttovirasto" tai "isännöitsijätodistus" tai mitänäitä onkaan, yhtään sen helpompi.