torstai 16. joulukuuta 2010

Tag 21 - jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet

Minulla ei ole täällä saksassa telkkaria. Telkkaria katsomalla voisi varmasti oppia nopeasti kieltä ja kulttuuria. Mutta kun ne dubbaavat kaikki ulkomaalaiset sarjat saksaksi!

Minun logiikalla tämä asia menee näin: en halua hermostua ja ryhtyä inhoamaan koko saksan kieltä, joten on parempi että ei tarvitse avata sitä töllöä lainkaan.

Jos ei mennyt perille, voi tästä esimerkkinä katsoa vaikkapa miltä kuulostaa Frendit saksaksi. Ross erityisesti kuulostaa todella väärältä. Ei näin!

2 kommenttia:

Oili / Ajatuksia Saksasta kirjoitti...

Kohtalotoveri löydetty! Itse sijaitsen Hessenissä jo toista vuotta ja VIHAAN dubbauksia. Osaan saksaa kyllä riittävästi ymmärtääkseni kaiken, mutta dubatut asiat on vaan väärin. Pahimpia on keskusteluohjelmat, niiden katsomista en suosittele yrittämään lainkaan ;)

Tällä hetkellä meillä on kyllä telkkari, muttei antennia. Paikallisia sarjoja ja varsinkin uutisia ois kyllä ihan kivaa ja myös hyödyllistä seurata, ehkä saadaan joskus lähiaikoina hankittua antennikin.

I kirjoitti...

Hei mahtavaa Oili, olet ensimmäinen tuntematon lukija joka on löytänyt jostain blogini! ID-Jarnon (Saksan Savossa) löysin minä ensin, joten sitä ei lasketa :) Taidanpa ryhtyä seuraamaan blogiasi!