tiistai 29. marraskuuta 2011

Valehtelijoiden klubi

No niin, täällä ollaan taas!

Blogi on ollut syväjäässä jo monta kuukautta. On ollut paljon ohjelmaa, kyläilijöitä ja töitä tietysti mutta kyllähän tämä vähän noloa on.

Tekosyiden tekosyy on tekninen: nappasin kännykkäkameralla alkusyksystä kuvan jonka halusin tänne tuoda. Sitten ei toiminutkaan USB-liittimet eikä päivittyneet ohjelmat - no, kuva jäi lataamatta tänne ja unohtui.

Tässä se nyt on. Ja mikä se on? Valehtelijoiden klubi saa avata keskustelun.

5 kommenttia:

järppy kirjoitti...

Tuo on varmaan näppärä peli lumilaudan roudaamiseen fillarikyydillä. Sukset saisi paljon siistimmin fillarin rungon sivuille, kuten jokainen reserviläinen tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Mää taas veikkaan, että se on polkupyörän polkupyöränkuljetusteline. Ja jos tämän pyörän pyöränkuljetustelineeseen laittaa pyörän, jossa on myös pyöränkuljetusteline, jossa on pyörä, jossa on pyöränkuljetusteline, jossa on pyörä, jossa on - - , niin saa kerralla mukaan aika monta polkupyörää!

Väikis

I kirjoitti...

Hihii! Aika hyviä!
Vaan mitä sanoo klubin isäntä. steppaava Heguli?! Hänet muuten löytää juutuubista, (kohta 5:11) tosin tämä pätkä oli kyllä aika hämmentävä. :S
http://www.youtube.com/watch?v=YkQB2gdT0w4

Anonyymi kirjoitti...

No ilmiselvästi innokkaan kanaalisurffailijan hieno viritys/keksintö. Pircon juoksu onnistuu vastaavan oloisella jousitetulla takaosalla.

I kirjoitti...

Jäsen M on selvästi jälkiviisas. Rapsutuksia Pircolle!