tiistai 13. heinäkuuta 2010

Vuosiloma, osa 2

Blogissa on ollut hiljaista, sillä olen viettänyt kesälomaa Suomessa. Tänään tulin takaisin ja huomenna jatkuu arkinen aherrus.

Helmikuussa aloitetut työt olisivat poikineet kotimaassa kokonaiset 4 kesälomapäivää, mutta täällä on onneksi toisin. Sihteeri pahoitteli, että en saa täysiä lomia kun aloitin myöhemin, mutta suu loksahti auki kun kuulin että saan 27 vuosilomapäivää. Ensi vuonna sitten jo 29, vai olikohan peräti enemmän, ja lauantaita ei lasketa. Lisäksi täällä on näitä muita lomapäiviä jokunen enemmän kuin Suomessa, joten kyllä kelpaa. Eri asia sitten että ehtiikö niitä aina pitämään.. kollega piti viime vuonna viikon lomistaan. No, minulla ei (vielä) ole moista ongelmaa.

Nyt siis vietin mukavan pätkän Suomessa. Osan lomasta kulutin jo keväällä, vähän pitää säästää jouluksi, ja ylityövapaiden kanssa pääsee vielä kisareissuun elokuussa.. Ai ja sitten pitää päästä talvivaellukselle ja uudenvuodenreissulle, ja ..

Näyttää siltä että pitkät työpäivät jatkuvat, jotta voin kerätä lomaa reissulleni. On niin paljon kaikkea kivaa, millään ei ehdi kaikkea. Niinkuin nytkään lomalla, tosin aika tehokasta oli. Ja ei onneksi jääneet kesän ensimmäiset mansikatkaan syömättä, kun hu-huu taikoi niitä aamiaiselle vielä tänään. Kiitos! Oli mukava loma!

Ei kommentteja: